Gastroréka

Brokkolis-tonhalas tészta

Egyik kedvenc őszi  – pontosabban ősszel is megtermő – zöldségem a brokkoli. Vallom, hogy egy kis csavarral ünnepi étel is lehet. Az alábbi recept különlegessége, hogy a tészta és a brokkli együtt fő, így kevés edénnyel és gyorsan elkészíthető.... Tovább »

Osteria PRI MARI – a szlovén tengerpart magyarbarát étterme

Piran kétségkívül az Adria egyik gyöngyszeme. Első benyomásra nem sokban különbözik az egykori Velencei Köztársaság fennhatósága alá tartozó településektől, de kicsit akklimatizálódva már felfedezhetőek a helyi sajátosságok. Ilyen olasz-szlovén fúzió szüleménye a tengerparton található PRI MARI Étterem is, ahol a magyar vendégeket különösen kedvelik.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!