A japán elvnek, miszerint az ételek nézzenek ki úgy, mint a festő palettán a színek ez a saláta megfelel. Egyszerűen elkészíthető, tetszőlegesen variálható, önálló fogásként és köretként is kiváló. Két dologra kell figyelni csupán: a gránátalma megfelelő puculására és arra hogy érett avokádót használjunk.... Tovább »
Gránátalmás avokádó saláta
A japán elvnek, miszerint az ételek nézzenek ki úgy, mint a festő palettán a színek ez a saláta megfelel. Egyszerűen elkészíthető, tetszőlegesen variálható, önálló fogásként és köretként is kiváló. Két dologra kell figyelni csupán: a gránátalma megfelelő puculására és arra hogy érett avokádót használjunk.... Tovább »
A szezonális alapanyagokat mindig előnyben részesítem. A retek mellett a friss spenót is tökéletesen illik a húsvéti asztalra, csak meg kell találni a módját. Ez a saláta maradék sonka és tojás hasznosítására is tökéletes....
A nagyböjtben az a jó, hogy előkerülnek a halas ételek. Más kérdés, hogy valóban lemondásnak/felajánlásnak számít egy ízletes, húsmentes fogás. A fasírt a gyári halrudacskák kiváló alternatívája lehet, a saláta önálló ételként is megállja a helyét....