Gastroréka

Brokkolis-tonhalas tészta

Egyik kedvenc őszi  – pontosabban ősszel is megtermő – zöldségem a brokkoli. Vallom, hogy egy kis csavarral ünnepi étel is lehet. Az alábbi recept különlegessége, hogy a tészta és a brokkli együtt fő, így kevés edénnyel és gyorsan elkészíthető.... Tovább »

Rumos körteleves

Körte, dió, rum, mazsola – csupa finom őszi alapanyag. A leves különlegessége, hogy alkalmazkodik az időjárás szeszélyeihez. Melegebb napokon hidegen is fogyasztható, hűvösebb napokon pedig melegen. ... Tovább »

Must a levesbe, avagy közös főzés Fűszeres Eszterrel és Takács-Barta Annával

Bodrogi Eszterről három dologra szoktam asszicoálni: levesre, tradícióra és praktikumra. Takács-Barta Annáról pedig rózsaszínre, borra és vidámságra. Tudtam, ha ők ketten összeadják amilyük van, abból csak jó “sülhet ki”. Ráadásul a nagy közös őszi főzés impozáns helyen, Maki panorámás főzőiskolájában volt. Természetesen a férfiak sem maradtak ajtón kívül, sőt! Ráadásul Eszter a recepteket is megosztotta,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!