Az alábbi halkrém gyors, egyszerű, főzőtudományt nem igénylő előétel szentestére vagy reggeli karácsony napjaira. Vendégvárónak sem utolsó.... Tovább »
Avokádós tonhalkrém
Az alábbi halkrém gyors, egyszerű, főzőtudományt nem igénylő előétel szentestére vagy reggeli karácsony napjaira. Vendégvárónak sem utolsó.... Tovább »
Egyik kedvenc őszi – pontosabban ősszel is megtermő – zöldségem a brokkoli. Vallom, hogy egy kis csavarral ünnepi étel is lehet. Az alábbi recept különlegessége, hogy a tészta és a brokkli együtt fő, így kevés edénnyel és gyorsan elkészíthető....
Megfelelő hozzávalókkal az gyszerű lencsét is fel lehet dobni. Ha szilveszter, akkor lencse, ha lencse, akkor mogyoró, ha mustár, akkor méz, valahoy így indult a játék és született ez a recept. ...
A bab és a lencse mellett a csicseriborsó is erősíti a szerencsehozók táborát. Néhány kedvenc alapanyagommal kombinálva szilveszteri salátát készítettem belőle. Színes, vidám, laktató. 🙂 ...
A barnalencsét sokáig nem szerettem, ezért rendszerint vöröslencséből készítettem szilveszteri fogásokat. Egyik legnagyobb előnye, hogy főzés előtt nem kell áztatni, gyorsan megfő és könnyen emészthető. A szendvicsfeltétben az alapanygaok nemcsak ízben, hanem színben is harmonizálnak egymással....
Egy ínyenc olasz vagy görög valószínűleg nem tudna azonosulni a mini pizzává avanzsált pitával. Őket figyelmen kívül hagyom! 🙂 Hiszen ez az étel gyors, egyszerű, családbarát és jópofa. Szilveszterre és egyéb alkalmakra is ajánlom....