Gastroréka

Megszületett Budapest Desszertje

Új cukrászverseny, új desszert kategória: Budapest Desszertje 2018. A győztes pedig a Szamos Marcipán csokis-szőlős mousse süteménye. A belül lágy, kívül ropogós süteményt először a 8. Édes Napok Budapest csokoládé – és édességünepen külön faházban kínálják szeptember 14-16. között. A rendezvényt követően pedig a cukrászdákban is elérhető lesz.... Tovább »

I55, avagy deep dish pizza Magyarországon

Nem vagyok klasszikus értelemben vett Amerika-rajongó, de a műbőrüléses, útszéli éttermek mindig is vonzottak. Ezt az autentikus hangulatot hozza a Kiss testvérek legújabb étterme is. A Chicagotól-New Orleans-ig összekötő út nemcsak a hely elnevezésében jelenik meg, hanem az ételkínálat is az autópálya vonalára épül. A legkülönlegesebb fogás a bőséges feltétettel megtöltött, pitetésztájú deep dish pizza,… Tovább »

Egy falat Amerika a pesti körúton

Frédi és Béni, de akár a Ewing család is jól érezné magát a Vígszínházzal szemközt elhelyezkedő 1300 négyzetméteres étterembe. A kerthelyiség tágas, a hangulat laza, a konyha pedig rendkívül meleg. A szabolcsi almafával fűtött szmókerekben sülnek a finomaknál-finomabb húsok.... Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!