A Juniborászok november 21-én Budapestre látogatnak, hogy bemutassák újboraikat. A DiVino Gozsduban most körbelátogathatod Magyarországot!
Vége a szüretnek, de most kezdődik az igazi kaland: vajon milyen lesz a 2018-as évjárat? A borok már a pincékben, a frissek november közepére már palackokban, így borászaink nekiindulnak, hogy megmutassák nekünk, mit hozott az év.
Kamocsay Ákos, a DiVino Gozsdu házigazdája szerint, egészen különleges évjárat az idei.
“A száraz, forró nyár és a szüret első felében érkező nagy mennyiségű csapadék kihívások elé állította a szőlészeket, borászokat, az első tapasztalatok alapján tehát izgalmas, jó évjárat van mögöttünk.”
Hernyák Tamás, a Junibor elnöke szintén bizalommal és nagy tervekkel tekint a jövőbe:
“A Juniborászok az idei évtől még komolyabb fokozatra kapcsoltak ami a belső műhelymunkákat illeti. A legfontosabb célkitűzésünk, hogy a fogyasztóinknak szeretnénk segítséget nyújtani, eligazodni az idehaza néha kusza eredetvédelmi meghatározások, klasszifikációk, termékleírások hálójában. Közösségi munkánk korai érésű gyümölcseit hamarosan a DiVino közönsége is megtapasztalhatja. Sok újdonsággal készülünk a jövő évre, hogy mind a programok tekintetében, mind pedig edukációban tudjunk valami újdonsággal szolgálni a borbarátainknak.”
Jó, ha tudod:
Egy este tele érdekességekkel, hordómintákkal, friss tételekkel, több mint 10 borásszal. És persze sok beszélgetéssel.
13 borász, 20+ tétel
Az eseményhez itt tudsz csatlakozni a Facebookon.
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét, mely visszaváltható távozáskor
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.
Kezdés: 18.00 óra
Kiállító Juniborászok:
🍷 Pálffy Attila
🍷 Heimann Zoli
🍷 Vesztergombi Csabi
🍷 Konyári Dani
🍷 Dúzsi Tomi
🍷 Frittmann Peti
🍷 Miklós Csabi
🍷 Böjt Gergő
🍷 Kovács Tomi
🍷 Jekl Flóra
🍷 Demeter Endre
🍷 Árvay Angi
🍷 Gere Zsolti
Fotók: Hopáczi Dávid
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: